Zomerse bietensalade met geitenkaas

Bietensalade met geitenkaas
Salade voor de lunch (voor 1 persoon)

2 rode bieten
1 of 2 uien
Geitenkaas

Voor de dressing (eventueel)
1/4 el. rode wijn azijn
1/2 el olijfolie (extra vierge)
Beetje knoflook en eventueel kappertjes
Beetje zout en peper (naar behoefte)

Kook de rode bieten tot ze gaar zijn en snijd ze in kleine blokjes.
Snipper de ui en bak ze in roomboter of kokosolie mooi glazig en laat afkoelen.

Voeg rode bieten en de gebakken ui samen.
Maak de dressing en giet het vlak voor het opdienen over de bieten/ui-salade.
Kruimel de geitenkaas er ruim overheen.  Geitenkaas met honing geeft het een nog wat zoetere smaak.

Eet smakelijk!

Adrie Roetert
Adrie Roetert
Artikelen: 80