Pr. Ireneweg 5 7433 DD Schalkhaar

Ladies Night bij Feel Well by Hetty in Holten, 18 juni, 20.00 uur

Hetty Leppink heeft mij uitgenodigd een lezing te geven tijdens haar Ladies Night op
dinsdag 18 juni a.s., aanvang 20.00 uur in Holten.
De invloed van voeding op een healthy body and mind!

Je kunt je opgeven via feelwellbyhetty@gmail.com of via info@takeoffgezondleven.nl
De kosten zijn EUR 10,00.
Er is koffie en thee met een gezonde snack.
Je krijgt een goody bag en de mogelijkheid tot het aanschaffen van lingerie met 20% korting!

Zoals je misschien wel weet is lingerie zo véél meer dan alleen een simpel kledingstuk. Goed zittende lingerie zorgt voor een gestroomlijnder figuur en geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Het is het eerste wat je ’s ochtends aantrekt, waarom dan niet iets moois en elegant…?! Ons mantra luidt niet voor niks: een goede BH is je beste vriendin!

Maar ook voeding heeft een grote invloed op een healthy body & mind, al dan niet de grootste. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de gezondheidsklachten voeding gerelateerd zijn.

Benieuwd op welke manier voeding invloed heeft op jouw leven en hoe jij je fitter en meer in balans kan voelen? Kom dan naar de Ladies Night op dinsdag 18 juni.

Tijdens deze avond zal orthomoleculair voedingsdeskundige ‘Adrie Roetert’ van ‘Take Off Gezond Leven’ je op een informatieve en inspirerende wijze vertellen wat voeding kan doen voor je lijf en geest!

Geef je nu op in de winkel, mail of via DM. De kosten voor deze avond bedragen € 10,00 inclusief koffie/thee, een gezonde snack, een goody bag en 20% korting op een aanschaf tijdens deze avond.

Leave a comment