Pr. Ireneweg 5 7433 DD Schalkhaar

Lezing: Een gezonde huid! Van binnenuit!

Een gezonde huid!

Aan je huid kun je vaak zien hoe het met je innerlijke gezondheid is!
Als je blij en gelukkig bent, straal je dat uit, ook via je huid.
In je lichaam worden eerst de vitale organen voorzien van essentiële voedingsstoffen,
zoals hart, hersenen en longen. Pas als die verzadigd zijn, komt de huid aan de beurt.
Eventuele voedingstekorten zijn daarom vaak het eerst waar te nemen in de huid; een droge, schilferige of rode huid. Hetzelfde geldt voor nagels en haar.

Tijdens deze lezing vertel ik waarom een goede verzorging van binnenuit in combinatie met een gezonde leefstijl belangrijk is voor een mooie en gezonde huid.

Deze lezing kan ook gecombineerd worden met een presentatie van Astrid Morsink, kleur- en stijladviseur ( “welke kleuren laten je stralen”) en Maaike van der Voort, schoonheidsspecialiste (huidverzoring van Dermalogica).
Vraag naar de mogelijkheden!

Mijn ervaring is dat mensen makkelijker juiste keuzes maken, wanneer ze meer weten over hun lichaam en goede voeding!

Tijdens mijn informatieve en interactieve lezingen geef ik informatie en tips over het betreffende onderwerp, voeding en leefstijl.
De lezingen worden gegeven voor jou en/of jouw bedrijf. Ze zijn gericht op 6 tot 12 deelnemers en kunnen op locatie gegeven worden.
De prijs is laagdrempelig en voor alle bijeenkomsten hetzelfde, maar omdat de uitvoering op de persoonlijke wensen wordt aangepast, kan de prijs verschillen per bijeenkomst. Wil je informatie hebben over een ander onderwerp. Dat kan ook! Informeer naar de mogelijkheden.

Leave a comment