Pr. Ireneweg 5 7433 DD Schalkhaar

Lezing: Cholesterol: van levensbelang

Cholesterol: van levensbelang

Vaak is het niet bekend welke belangrijke rol cholesterol vervult in je lichaam.
Het zorgt onder andere voor de aanmaak van belangrijke hormonen (cortisol,
oestrogeen, testosteron, geslachtshormonen).
Veel Nederlanders hebben een verhoogd cholesterol. Een verhoging kan ontstaan
door het ouder worden, een (erfelijke) aandoening, een verkeerde levensstijl (verkeerde voeding, overgewicht en gebrek aan lichaamsbeweging en roken) en stress. Veelal wordt aangeraden om een verhoogd cholesterol te verlagen via medicijnen, maar deze medicijnen kunnen nare bijwerkingen hebben c.q. schadelijk zijn.
Een levensstijl met voldoende goede vetten kan het cholesterolgehalte (en je algehele lichamelijke conditie en gezondheid) op een acceptabel niveau brengen en houden.

Tijdens deze lezing laat ik je zien hoe je met goede voeding, goede vetten en beweging je cholesterol kunt beinvloeden !

Mijn ervaring is dat mensen makkelijker juiste keuzes maken, wanneer ze meer weten over hun lichaam en goede voeding!

Tijdens mijn informatieve en interactieve lezingen geef ik informatie en tips over het betreffende onderwerp, voeding en leefstijl.
De lezingen worden gegeven voor jou en/of jouw bedrijf. Ze zijn gericht op 6 tot 12 deelnemers en kunnen op locatie gegeven worden.
De prijs is laagdrempelig en voor alle bijeenkomsten hetzelfde, maar omdat de uitvoering op de persoonlijke wensen wordt aangepast, kan de prijs verschillen per bijeenkomst. Wil je informatie hebben over een ander onderwerp. Dat kan ook! Informeer naar de mogelijkheden.

Leave a comment